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Yummy Tummy

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Avocado Hummus

The level of depth and creaminess tahini adds to already velvety avocado makes this dip a real winner. Consider it your new, go-to guacamole alternative – especially if you serve it with tortilla chips instead of pitta!

MAKES 950ML

  • 3 large Hass avocados, stoned, peeled, and coarsely chopped
  • 1 poblano chilli, coarsely chopped (optional)
  • 115g tahini
  • 120ml fresh lemon juice
  • Zest and juice of 2 limes
  • 3 cloves garlic, crushed
  • 1 1/2 teaspoons sea salt

Combine all the ingredients in a food processor and process until smooth.

Soul Food

Verführerische Rezeptideen, die mir alleine schon beim Lesen den Mund wässrig machen, gesammelt (gesampled) von vorwiegend digitalen Kochbüchern aus aller Welt.

Vorwiegend gedacht als Online-Gedächtnisstütze. Falls sich jemand hierher verirrt, oder von mir zu einem der Rezepte verwiesen wurde:
dig in!